Blog
Bejegyzéseinkkel segítjük mindennapjaidat és a közös munkát!
1 másodperces villámrandi az ügyfeleddel

Manapság körülbelül ennyi időd van arra, hogy megragadd egy ismeretlen ember figyelmét. Hogyan lesz ez elég? Úgy, hogy az agyunk átlagos képfeldolgozási ideje ennek töredéke: 0,013 másodperc. Szóval igenis, számít a külső.

Tovább
Egyetlen szóban a reszponzív webdizájnról

Gyakran szerepel a weboldalkészítéssel kapcsolatos ajánlatkéréseinkben, hogy a megrendelő reszponzív weblapot szeretne. Egyetlen szóval reagálnék erre.

Tovább
Marketing asszisztenst keresünk!

Gyakornoki program keretein belül keressük miskolci csapatunk új tagját, aki cégünk és partnereink marketingjének tervezésében és megvalósításában nyújt számunkra segítséget.

Tovább
A 3 legsikeresebb marketing­eszköz, amiről itthon senki sem beszél

“Hihetetlen! így értünk el 180%-os konverziónövekedést és nyertünk 28M Ft profitot egyetlen kampánnyal!” Clickbait veszély.

Tovább
Így lesz kész a honlapod tegnapra

A weboldalkészítés hatékonysága nem csak egy reggeli kávéval növelhető. A folyamatban van egy olyan összetevő, ami alapjaiban határozza meg azt, hogy milyen gyorsan lehet sikeres a munka. És ez az elem minden projektben ugyanaz.

Tovább
Döntés: a szabad akarat legalapvetőbb megnyilvánulása

Minden alkalommal, amikor egy új terméket készítünk, valójában egy újabb, végtelenedik választási lehetőséget állítunk az emberek elé. De miért fog bárki úgy dönteni, hogy a Te termékedet választja a többivel szemben?

Tovább
Tudod, hogy mit pletykál rólad a névjegy­kártyád?

Többet, mint gondolnád! A névjegykártya nem egy darab papír, amire elegendő csak úgy rászórni az adatokat. Nézzük át, hogy miért a névjegy az egyik legerősebb ütőkártyád!

Tovább
Blogolunk

Nagy fordulópont számunkra a blogunk elindítása. Eddig csak egymással és partnereinkkel osztottuk meg a tapasztalatainkat. Most meg kell tanulnunk egyszerre sokkal több emberhez szólni. Várjuk a visszajelzéseket!

Tovább