Blog
Bejegyzéseinkkel segítjük mindennapjaidat és a közös munkát!
Webfejlesztőt keresünk!

Gyakornoki program keretein belül keressük miskolci csapatunk új tagját webfejlesztő pozícióba.

Tovább
1 másodperces villámrandi az ügyfeleddel

Manapság körülbelül ennyi időd van arra, hogy megragadd egy ismeretlen ember figyelmét. Hogyan lesz ez elég? Úgy, hogy az agyunk átlagos képfeldolgozási ideje ennek töredéke: 0,013 másodperc. Szóval igenis, számít a külső.

Tovább
Egyetlen szóban a reszponzív webdizájnról

Gyakran szerepel a weboldalkészítéssel kapcsolatos ajánlatkéréseinkben, hogy a megrendelő reszponzív weblapot szeretne. Egyetlen szóval reagálnék erre.

Tovább
A 3 legsikeresebb marketing­eszköz, amiről itthon senki sem beszél

“Hihetetlen! így értünk el 180%-os konverziónövekedést és nyertünk 28M Ft profitot egyetlen kampánnyal!” Clickbait veszély.

Tovább
Így lesz kész a honlapod tegnapra

A weboldalkészítés hatékonysága nem csak egy reggeli kávéval növelhető. A folyamatban van egy olyan összetevő, ami alapjaiban határozza meg azt, hogy milyen gyorsan lehet sikeres a munka. És ez az elem minden projektben ugyanaz.

Tovább
Döntés: a szabad akarat legalapvetőbb megnyilvánulása

Minden alkalommal, amikor egy új terméket készítünk, valójában egy újabb, végtelenedik választási lehetőséget állítunk az emberek elé. De miért fog bárki úgy dönteni, hogy a Te termékedet választja a többivel szemben?

Tovább
Tudod, hogy mit pletykál rólad a névjegy­kártyád?

Többet, mint gondolnád! A névjegykártya nem egy darab papír, amire elegendő csak úgy rászórni az adatokat. Nézzük át, hogy miért a névjegy az egyik legerősebb ütőkártyád!

Tovább
Blogolunk

Nagy fordulópont számunkra a blogunk elindítása. Eddig csak egymással és partnereinkkel osztottuk meg a tapasztalatainkat. Most meg kell tanulnunk egyszerre sokkal több emberhez szólni. Várjuk a visszajelzéseket!

Tovább