Hirdetéskezelés
Online hirdetések, Facebook hirdetéskezelés, AdWords hirdetéskezelés, ügyfélszerzés, remarketing, landing page készítés
Ott jelenítjük meg hirdetéseidet, ahol a legvalószínűbb, hogy ügyfeleket szereznek céged számára. Amennyiben szükséges, javaslatokat teszünk az érkező oldalaid módosítására a hatékonyabb reklámozás érdekében. Tapasztalatunk van komplex, több ezer termékes hirdetési rendszerek felépítésében, melyek egy megfelelően működő webáruház esetében hihetetlen eredményeket produkálhatnak!
Hirdetéskezelés
Hirdetéskezelés
Felügyeljük kampányaidat, hogy azok minél hatékonyabban használják fel a hirdetésekre szánt kereted.
Remarketing rendszerek
Remarketing rendszerek
Megszólítjuk legpotenciálisabb közönséged, akik korábban a honlapodon jártak, vagy már vásároltak a webáruházadban.
Landing page készítés
Landing page készítés
A jól működő hirdetés félsiker, ha az nem egy megfelelően felépített weboldalra vezet. Elkészítjük jól konvertáló landing paged!
Elégedett ügyfeleink
Hirdetéskezelés
Miért hirdess a Facebookon?
A Facebook hirdetések legnagyobb előnye, hogy tartozkodási hely, életkor, érdeklődési kör, és hasonló szempontok alapján egészen pontosan célozható csoport számára jeleníthetjük meg hirdetéseidet. Az eredmények forintra pontosan mérhetőek. Rendkívül jó tesztelési felület, ahol könnyedén megtudhatod, hogy célcsoportod hogyan reagál egy-egy ajánlatra mielőtt nagyobb kampányt idítanál. A Facebook folyamatosan fejleszti hirdetési rendszerét, így mindig van olyan újszerű megoldás a megszokott hirdetési módszerek mellett, ami vállalkozásod hasznára válhat.
Hirdetéskezelés
Miért hirdess a Google Adwordson?
A legtöbb kisvállalkozás számára - az erősebb online jelenlétű versenytársak miatt - rövidtávon elérhetetlen cél a kereső első oldalán szerepelni a releváns kulcsszavakra. Erre nyújt gyors megoldást a Google AdWords hálózata, ahol a keresési találatok fölött és alatt jeleníthetünk meg a találatokkal megegyező módon kinéző hirdetéseket. Fizetnünk, csak abban az esetben kell ha egy látogató a hirdetésünkre kattint. A kattintás díját, a megjelenésért folyó verseny határozza meg, ami iparáganként és kulcsszavanként más-más összeget jelent. Jelenleg - keresési kifejezéstől függően - négy fizetett hirdetés jelenik meg a keresőoptimalizálás útján az első oldalra került találatok fölött, ezzel elvonva a kattintásokat a tényleges első helyezettől. Emiatt a jó találati eredményekkel rendelkező honlapoknál is hozhat számottevő plusz bevételt a fizetett megjelenés.
Finetune Reklámügynökség
Már várjuk, hogy együtt dolgozzunk!
Írd le, hogy miben segíthetünk és egy napon belül elküldjük ajánlatunkat, vagy felvesszük veled a kapcsolatot a feladatok pontosításához.
Ajánlatot kérek!