Honlap és webáruház

Egy kiválóan felépített honlap kulcs lehet vállalkozásod előrelépéséhez. Ismerd meg módszereinket, munkáinkat!

Üzleti céljaidat támogató, következetes honlapot készítünk, melyet ügyfeleid is imádni fognak!

Egyedi webes megoldásokat készítünk, elsősorban kisvállalkozások részére. Segítséget nyújtunk céged online stratégiájának kialkításában, minőségi tartalom előállításában és az új honlap, vagy webáruház promóciójában is. Minden honlapunk reszponzív tervezésű, könnyedén adminisztrálható, letisztult, felhasználóbarát.

Honlapkészítés és webáruház készítés
Finetune AI4I reszponzív onepage webdizájn

Szerintünk a jó honlap…

Nem akadályoz, nem kényszerít várakozásra. Felépítése és működése látogatóid elvárásainak megfelelő. Egy jó honlap mögött átgondolt stratégia van. Azért van az interneten, hogy emberek problémáira nyújtson megoldást. A jó honlap illeszkedik az aktuális esztétikai elvárásokhoz, megfelelő minőségben illusztrált. A jó honlap átlátható, könnyen olvasható és mindig tudod, hogy éppen hol jársz rajta. A jó honlapot nem akarod bezárni.

Így dolgozunk

Minden projekt egyedülálló, ezért nincsenek kőbe vésett szabályaink a módszereinket illetően, viszont munkáink többségére a következő forgatókönyv a jellemző.

 1. Igényfelmérés, brief összeállítása

  Minden honlap elkészítése egy alapos igényfelméréssel kezdődik.  Tisztázzuk a projekt mögött álló stratégiát, kitűzzük, hogy mi lesz a honlap célja, hogyan lesz az emberekhez eljuttatva. Megállapítjuk, hogy kikből áll a célcsoportod és hogyan érdemes kommunikálni velük.

 2. Funkciók és szerkezet

  Megtervezzük a honlap szerkezetét és funkcióit. Ezen a ponton dől el, hogy milyen oldalakra és tartalmi elemekre lesz szükség. Egy drótvázon mutatjuk be, hogy strukturálisan hogyan fog felépülni és működni a honlapod.

 3. Tartalom

  Átvesszük, vagy elkészítjük a szükséges tartalmi elemeket. Szöveget írunk, fotózunk, videókat készítünk, stockfotókat keresünk.

 4. Design

  Az elkészült tervek és a rendelkezésre álló tartalom alapján megalkotjuk a honlap vizualitását. Ez általában a főoldal és egy aloldal látványtervét, és egyéb illusztrációs elemek- ikonok, gombok – tervezését jelenti.

Mobilra optimalizált reszponzív weboldalak

Finetune Hackyourself honlapkészítés

 1. Fejlesztés

  A fejlesztés során tesszük a honlapot ténylegesen működőképessé. Beüzemeljük a tartalomkezelőt, a honlap minden összetevőjét szerkeszthetővé tesszük.

 2. Tartalomfeltöltés, keresőoptimalizálás, analitika

  Gondoskodunk róla, hogy minden tartalom a helyére kerüljön, a keresők hatékonyan térképzhessék fel az oldalad és megfelelő visszajelzéseket kapj az eredményekről.

 3. Tesztelés, betanítás, élesítés

  Minden naprakész eszközön és böngészőn teszteljük a honlap működését, a felmerülő hibákat kijavítjuk. Megtanítjuk a honlap adminisztrálását, hogy könnyedén tudj változtatni a tartalmán, vagy új dolgokat feltölteni. Élesítjük, hogy érkezhessenek a látogatók.

 4. Support, marketingtámogatás

  A projekt során nem felszínre került problémákat díjmentesen javítjuk. Ha segítségre van szükséged a honlap promóciójával kapcsolatosan, segítünk Facebook, Google AdWords és eDM kampányaid sikeres megvalósításában.

Finetune NZI márkaoldal webáruház reszponzív webdizájn

Miért éppen mi?

Hiszünk abban, hogy az internet valamiben nagyon hasonlít az offline világhoz. Itt is találni kiváló termékeket, barátságos környezeteket és olyan megoldásokat, amelyek megkönnyítik az emberek életét. Legfontosabb célunk olyan projektekben szerepet vállalni, amelyek eredményei jól használható, kedvelhető termékek, vagy szolgáltatások.

Elégedett ügyfeleink

 

Finetune Reklámügynökség
Már várjuk, hogy együtt dolgozzunk!
Írd le, hogy miben segíthetünk és egy napon belül elküldjük ajánlatunkat, vagy felvesszük veled a kapcsolatot a feladatok pontosításához.
Ajánlatot kérek!