Közösségi média menedzsment

Egy precízen megtervezett jelenléttel a közösségi média felületeken keresztül hatékonyan juthatsz el ügyfeleidhez, vásárlóidhoz.

Célközönséged médiafogyasztási szokásainak ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy biztos alapokon nyugodjon a közösségi média jelenléted.

Ízléses, vizuálisan a márkaarculatodba illő, a célközönséged igényeit kiszolgáló tartalmakat állítunk elő, mindezt 30 napos intervallumokban, a kihelyezést megelőzően prezentálva feléd.

Közösségi média stratégia

Elemezzük a célközönséget, a versenytársakat, megjelöljük a kommunikációs irányokat a céljaid fényében, javaslatokat teszünk a vizualitásra, hangulatra, közlésmódra, főbb témákra. A végeredmény egy olyan anyag, ami egyrészt nekünk is szükséges a minőségi munkához, másrészt neked is bármikor segítségedre lesz, ha saját kezedbe szeretnéd venni a menedzsmentet.

Közösségi média tartalomgyártás

Havi bontásban elkészítjük a közösségi média platformjaidra szánt tartalmakat. Ennek része a konkrét szöveges tartalom, a megszerkesztett képek, a kihelyezés tervezett időpontja, és a hirdetési javaslatok.

Közösségi média menedzsment

Felhelyezzük a tartalmakat a vonatkozó platformokra, reagálunk a kommentekre (szükség esetén moderáljuk azokat), illetve megadott kommunikációs irányvonalak mentén kezeljük a beérkező üzeneteidet.

Hirdetésmenedzsment

Megtervezzük és beállítjuk a hirdetéseid. Ennek részei a hirdetések vizuális elemeinek elkészítése, a szöveges tartalmak, a célközönség beállításainak elvégzése, a költségek tervezése és kezelése, a hirdetések folyamatos optimalizációja, és a riportok készítése.

 

Miért éppen mi?

  • Pontosan célozzuk a hirdetéseinket, folyamatosan felügyeljük a hatékonyságukat, szükség esetén optimalizálunk.
  • Egy helyen összpontosul a közösségi média jelenléted: a célközönség elemzésétől kezdve a tartalomgyártáson és a vizuális elemeken át a hirdetésmenedzsmentig minden feladatot házon belül végzünk, így az információáramlás a projekten dolgozó munkatársak között gyors, pontos és rugalmas.
  • Ráérzünk a célközönség igényeire, mind témák, mind vizualitás, mind pedig közlésmódot tekintve. A látogatók számára figyelemfelkeltő tartalmakat nyújtunk.
  • Havi bontásban készítünk riportokat az elért eredményekről, minden esetben számszerűsítve, objektíven, korábbi eredményekhez hasonlítva.
Finetune Reklámügynökség
Már várjuk, hogy együtt dolgozzunk!
Írd le, hogy miben segíthetünk és hamarosan elküldjük ajánlatunkat, vagy felvesszük veled a kapcsolatot a feladatok pontosításához.
Ajánlatot kérek!