Logótervezés, arculattervezés

Cégedhez illő, figyelemfelkeltő, beszédes vizuális elemeket készítünk.

Az arculat olyan alappillére céged kommunikációjának, amely minden megjelenési felületen képviseli vállalkozásod.

Meghatározza hirdetéseid, honlapod vizualitását, üzleted dekorációját. Egy jól eltalált arculat segíti az értékesítést, bizalmat ébreszt ügyfeleidben, hitelt ad a mondandódnak.

Kitűzött célunk az arculattervezés során felmerülő feladatokat megfontolt marketingszempontok alapján megközelíteni. Nem csupán vizuális ingerek alapján dolgozunk, hanem felmérjük a célcsoportod ízlését, versenytársaid jelenlétét is.

Az arculat kulcsfontosságú tényezője munkáltatói márkádnak is. Vonzó brand és fejlett vállalati kultúra segítségével könnyebb a tehetséges munkavállalók megszerzése és hosszú távú lojalitásuk kialakítása.

 

Logótervezés és névjegykártya tervezés
Finetune - Logó és arculattervezés

Szerintünk a jó logó…

Emlékezetes. Színeivel és formáival egyaránt illeszkedik a cég szellemiségéhez. Pozicionál, következtetni lehet belőle a cég méretére, árkategóriájára, a kommunikáció stílusára. Összhangban van az aktuális iparági trendekkel, de nem szürkül bele az unalomig ismételt megoldásokba. Egyszerű, de pont a megfelelő mértékben részletgazdag. Reszponzív, minden megjelenési felületen és méretben jól mutat. Értelmezhető, kifejező.

Hogyan dolgozunk?

  1. A tervezést megelőzi egy alapos igényfelmérés, melynek során megvizsgáljuk vállalkozásod, felmérjük az arculat felé támasztott elvárásaidat. Megismerjük milyen logók és vizuális megoldások tetszenek és melyek a kerülendő irányok.
  2. A tervezési folyamatot több logó koncepció elkészítésével kezdjük. A tervek témakörtől függően készülhetnek kézzel rajzolva, vagy rögtön digitálisan is. A cél, hogy megtaláljuk a tervezés megfejelelő irányát.
  3. A következő kör során a választott vázlat kidolgozásával foglalkozunk. Ekkor a tervekből hajszálpontosan megrajzolt vektorgrafikus ábrák születnek. Amikor ez is elkészült, összeállítjuk a logóra és egyben a vállalkozásra is jellemző színeket.
  4. A kész logót plusz egy módosítási körben tökéletesítjük, mielőtt minden kért formátumban és fekete-fehér változatban átadjuk.
Finetune - Logó és arculattervezés

Arculattervezés

Miután elkészült céged logója, érdemes azon dolgozni, hogy vállalkozásod minden megjelenési felületen egységes képet mutasson. Ajánlati anyagaid, névjegyed, cégtáblád, honlapod mind-mind vonzóak legyenek ügyfeleid számára.

A kisarculat tervezése cégünknél a következőket tartalmazza:

  • Névjegykártya
  • Levélpapír
  • Boríték
  • E-mail aláírás
  • Facebook megjelenés

A fentiek elkészítéséhez tisztáznunk kell, hogy az egyes arculati elemeknek mi lesz a szerepe céged kommunikációjában. Milyen szituációkban szoktál névjegyet adni, milyen esetben szeretnél céges levélpapírt használni, stb. Egyeztetjük, hogy az egyes eszközökön milyen adatoknak kell szerepelni. Az információk birtokában megtervezzük és a továbbiakban könnyedén felhasználható formátumban adjuk át arculatod minden elemét. Használd őket büszkén!

Finetune - Logó és névjegykártya készítés

Mi történik utána?

Hosszú távban gondolkodunk. Egy új arculat vagy brand esetén kiemelten fontos annak bevezetése, megismertetése jelenlegi és leendő ügyfeleiddel. Grafikai szolgáltatásainkon túl online jelenléted kialakításában, hirdetéseid kivitelezésében is segítséget nyújtunk.

Elégedett ügyfeleink

 

Finetune Reklámügynökség
Már várjuk, hogy együtt dolgozzunk!
Írd le, hogy miben segíthetünk és egy napon belül elküldjük ajánlatunkat, vagy felvesszük veled a kapcsolatot a feladatok pontosításához.
Ajánlatot kérek!