Stratégia tervezés

Piackutatás - Márkaépítés - Üzleti stratégia

Egy vállalkozásnak számtalan helyzetben lehet szüksége stratégiára.

Lehet szó új piacra lépésről, márkaépítésről, értékesítésnövelésről, vagy social media kommunikációról, minden egy jól megtervezett, tűpontos stratégiával kezdődik.

Szerintünk a jó stratégia:

Jövőbe lát. Nem csupán vállalkozásod aktuális helyzetére reflektál, de felkészül még fel sem bukkant helyzetekre. Egy jó stratégiát akár évek múlva is fellapozhatsz, amikor strukturálni szeretnéd a gondolataid. Egy jó stratégia nem vész el a részletekben, de minden lehetséges aspektust lefed; globálisan gondolkozik, elvek mentén építkezik, és hatékony alapot biztosít a jövőre nézve. Egy jó stratégia könnyedén alakítható akciótervvé és konkrét lépésekké.

Hogyan dolgozunk?

  1. Megismerünk Téged és a céljaid. Leülünk beszélgetni, megosztod velünk a terveid, a vállalkozásod aktuális helyzetét, mi pedig felteszünk kérdéseket. Sok kérdést.
  2. A stratégia típusának megfelelően elkészítünk egy vázlatot, amit megosztunk veled. Ebben leírjuk, hogy miket fogunk vizsgálni; milyen főbb témakörökre fogjuk bontani az anyagot, és mikre fogunk kitérni részletesen. Te elmondod a véleményed, mi pedig eszerint változtatunk a terveken.
  3. Néhány héttel később elküldünk egy egyeztetési verziót, amit el tudsz olvasni és át tudsz gondolni, majd leülünk, hogy véleményezni tudd, és szóban is megoszthassuk egymással az ötleteinket, gondolatainkat.
  4. Pár újabb héttel később elküldünk egy véglegesnek szánt verziót, ami után vár még Rád egy újabb kör, amikor leülünk beszélgetni, és a megjegyzéseid nyomán finomhangoljuk az anyagot.
  5. Kölcsönösen elégedettség mellett lezárjuk a projektet, te pedig lelkesen nekifogsz a megvalósításának.
  6. Néhány héttel vagy hónappal később felhívsz minket, mert eszedbe jut még valami, és örömmel segítünk telefonon vagy írásban.

Mit tartalmaz egy stratégia?

A tartalom a stratégia témájától és típusától ugyanúgy függ, mint a vállalkozás életfázisától vagy a szegmenstől, amiben működik, így univerzális választ nem tudunk adni erre a kérdésre. Minden stratégia egyedi koncepció mentén készül.

Ha érdekelnek a részletek, keress fel minket és oszd meg velünk a vállalkozásod helyzetét, hiszen az első konzultációs alkalom ingyenes!

Finetune Reklámügynökség
Már várjuk, hogy együtt dolgozzunk!
Írd le, hogy miben segíthetünk és hamarosan elküldjük ajánlatunkat, vagy felvesszük veled a kapcsolatot a feladatok pontosításához.
Ajánlatot kérek!